Vergoedingen en informatie

Afspraak annuleren

Hebt u een afspraak gemaakt en bent u onverhoopt verhinderd, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten door de voicemail in te spreken of een e-mail te sturen. Afspraken die minstens 24 uur van tevoren worden geannuleerd, worden niet in rekening gebracht. Ik vraag uw begrip voor het feit dat afspraken die niet nagekomen worden of niet 24 uur van tevoren worden geannuleerd, in rekening worden gebracht.

Geen verwijzing nodig

Een verwijzing van uw huisarts of specialist is voor een osteopathische behandeling niet noodzakelijk. Ook niet om door uw verzekering voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding in aanmerking te komen. Lees daarop wel uw persoonlijke polisvoorwaarden na. Om te zien welke vergoeding uw verzekeraar biedt kunt u kijken op de volgende website over osteopathie.

Vergoedingen voor osteopathie

 • Prijs behandelingen osteopathie
  Het eerste consult waarbij er een uitgebreide anamnese plaatsvindt, duurt bij Centrum voor Osteopathie 30 tot 45 minuten. Een consult osteopathie kost € 85,-. Voor kinderen is het eerste consult € 85,- en de vervolgconsulten € 60,-.
 • Vergoeding osteopathie
  Vrijwel alle ziektekostenverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk een osteopatische behandeling, afhankelijk van uw aanvullende pakket en mits deze behandelingen worden uitgevoerd door een osteopaat, geregistreerd bij bijvoorbeeld het NRO (Nederlands Register voor Osteopathie) of het NOF (Nederlandse Osteopathie Federatie). Raadpleeg uw polisvoorwaarden of neem telefonisch contact op met uw ziektekostenverzekeraar. 
 • Geen verwijzing van uw arts nodig voor osteopathie
  Een machtiging van uw (huis)arts of specialist is over het algemeen voor een osteopatische behandeling niet nodig. U kunt wel alsnog in aanmerking komen voor een volledige of gedeeltelijke vergoeding via uw zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden.
 • Om te zien welke vergoeding uw verzekeraar biedt kunt u ook kijken op de volgende website: www.osteopathie.nl
 • Facturatie
  Alle rekeningen worden bij ons verzorgd door het factureringsbedrijf Fa-med.
 • Annuleren afspraak
  Het annuleren van uw afspraak moet telefonisch of per e-mail en minimaal 24 uur voor aanvang gebeuren. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.

Bel met onze praktijk voor meer informatie: 070-3233 663 | 06-1351 8384