Vergoedingen en informatie
For English click here
Vergoedingen en informatie
For English click here

Afspraak annuleren


Heeft u een afspraak gemaakt en bent u onverhoopt verhinderd laat dit dan graag zo spoedig mogelijk weten door de voicemail in te spreken of een e-mail te sturen. Afspraken die minstens 24 uur van te voren worden geannuleerd, worden niet in rekening gebracht. Ik vraag uw begrip voor het feit dat afspraken die niet nagekomen worden of niet 24 uur van tevoren worden geannuleerd in rekening worden gebracht.

Geen verwijzing nodig


Een verwijzing van uw huisarts of specialist is voor een osteopathische behandeling niet noodzakelijk. Ook niet om door uw verzekering voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding in aanmerking te komen. Lees daarop wel uw persoonlijke polisvoorwaarden na. Om te zien welke vergoeding uw verzekeraar biedt kunt u kijken op de volgende website over osteopathie.

 

Vergoedingen voor osteopathie

  • Prijs behandelingen osteopathie

Het eerste consult waarbij er een uitgebreide anamnese plaatsvindt, duurt bij Centrum voor Osteopathie 30 tot 45 minuten. Een consult osteopathie is € 75,-

  • Vergoeding osteopathie

Vrijwel alle ziektekostenverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk een osteopatische behandeling, afhankelijk van uw aanvullende pakket en mits deze behandelingen worden uitgevoerd door een osteopaat, geregistreerd bij bijvoorbeeld het NRO (Nederlands Register voor Osteopathie) of het NOF (Nederlandse Osteopathie Federatie). Raadpleeg uw polisvoorwaarden of neem telefonisch contact op met uw ziektekostenverzekeraar. 

  • Geen verwijzing van uw arts nodig voor osteopathie

Een machtiging van uw (huis)arts of specialist is over het algemeen voor een osteopatische behandeling niet nodig. U kunt wel alsnog in aanmerking komen voor een volledige of gedeeltelijke vergoeding via uw zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden.

Om te zien welke vergoeding uw verzekeraar biedt kunt u ook kijken op de volgende website www.osteopathie.nl

  • Facturatie

Alle rekeningen worden bij ons verzorgd door het factureringsbedrijf Fa-med.

  • Annuleren afspraak

Het annuleren van uw afspraak dient telefonisch of per e-mail en minimaal 24 uur voor aanvang te gebeuren. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.

Bel met onze praktijk voor meer informatie: 070 - 32 33 663